Kvinnojourboende Linnéa, Villa Förtroligheten & Villa Anna


Kvinnojourboende Linnéa driver i samarbete med Göteborgs kommun och dess grannkommuner ett fristående skyddat boende för kvinnor. Möjlighet till medföljande barn finns. Boendet är upphandlat enligt ramavtal med Göteborgs stads upphandlings AB.

Tillsammans med den boende och ansvarig socialsekreterare görs en personlig arbetsplan. Vi samarbetar med sjukvården, polisen och andra som har kontakt med kvinnor i behov av hjälp och stöd.

Linnéa ligger centralt i Göteborg, i ett före detta pensionat. Lokalerna har larm och TV-övervakning. Linnéa har en gammaldags charm och erbjuder ett bekvämt boende med stora gemensamma sällskapsrum. Boendet har plats för 20 kvinnor. Helpension samt tillgång till personal dygnet runt ingår.

Kontakt
031-42 65 03
info@kvinnojourboendelinnea.se


Villa Förtroligheten är ett skyddat boende för kvinnor. Möjlighet till medföljande barn finns. Boendet är upphandlat enligt ramavtal med Göteborgs stads upphandlings AB. Vi tar även emot gäster från andra kommuner.

Tillsammans med den boende och ansvarig socialsekreterare, görs en personlig arbetsplan. Vi samarbetar med sjukvården, polisen och andra som har kontakt med kvinnor i behov av hjälp och stöd.

Villa Förtroligheten erbjuder ett tryggt och bekvämt boende i härlig, lugn miljö mitt i ett villaområde. Huset består av stora gemensamma sällskapsrum, stort lekrum samt en trädgård att njuta av för både stora och små. Det finns 13 rum av varierande storlek inredda för att skapa en vacker och ombonad atmosfär. Huset är larmat och TV-övervakat. I boendet ingår helpension samt tillgång till personal dygnet runt.

Kontakt
031-83 10 00
info@annexvillafortroligheten.se


Villa Anna är en utökning av kvinnojourboendet Linnea & Villa Förtroligheten, som varit verksamma i över 25 år.

På Villa Anna finns 12 platser för vuxna personer med skyddsbehov. För de barn som placeras tillsammans med den vuxne finns möjlighet till insatser via vår öppenvård. Det finns även samverkan med skolor för att tillgodose utbildning. Lokalerna har larm och TV-övervakning

Villa Anna har behandlare med adekvat utbildning och stort engagemang.
Tillsammans har vi mångårig erfarenhet av familjearbete, psykosocial problematik och psykiatri med gedigen kunskap om psykisk ohälsa, trauma, neuropsykiatriska tillstånd, våld i nära relationer, hedersrelaterad problematik kommunikations- och relationsproblem m.m.

Våra insatser präglas av våra värdeord flexibla, pålitliga & kvalitetsmedvetna.

Kontakt
villaanna@positivum.se


Kvinnojourboende Linnéa & Villa Förtrolighetens Hemsida