Kvinnojourboende Linnéa & Villa Förtroligheten


Kvinnojourboende Linnéa är ett fristående skyddat boende för kvinnor med möjlighet till medföljande barn. Boendet har möjlighet att ta emot nya placeringar dygnet runt.

Linnéa ligger centralt i Göteborg, i ett före detta pensionat. Lokalerna har larm och TV-övervakning. Linnéa har en gammaldags charm och erbjuder ett bekvämt boende med stora gemensamma sällskapsrum. Boendet har plats för 26 kvinnor. Helpension samt tillgång till personal dygnet runt ingår.

Tillsammans med den boende och ansvarig socialsekreterare, görs en individuell arbetsplan som bl.a. kan innehålla säkerhetsplanering, praktisk hjälp och stöd i kontakt med myndigheter, sjukvård, söka bostad mm. Vårt mål är att skapa en trygg miljö för våra boende för att kunna möjliggöra individens egen förmåga att reflektera och komma till insikt över sin situation och genom oss får stöd och hjälp till förändring så att de kan växa som individer och få ökad livskvalitet.

Kontakt
031-42 65 03
info@kvinnojourboendelinnea.se


Villa Förtroligheten är ett fristående skyddat boende främst för kvinnor med barn, eller kvinnor som väntar barn och lever i en socialt utsatt livssituation. Boendet har möjlighet att ta emot nya placeringar dygnet runt.

Villa Förtroligheten erbjuder ett tryggt och bekvämt boende i härlig, lugn miljö mitt i ett villaområde. Huset består av stora gemensamma sällskapsrum, stort lekrum samt en trädgård att njuta av för både stora och små. Barnen har tillgång  till en barnpedagog två gånger i veckan. Det finns 13 rum av varierande storlek inredda för att skapa en vacker och ombonad atmosfär. Huset är larmat och TV-övervakat. I boendet ingår helpension samt tillgång till personal dygnet runt.

Tillsammans med den boende och ansvarig socialsekreterare, görs en individuell arbetsplan som bl.a. kan innehålla säkerhetsplanering, praktisk hjälp och stöd i kontakt med myndigheter, sjukvård, söka bostad mm. Vårt mål är att skapa en trygg miljö för våra boende för att kunna möjliggöra individens egen förmåga att reflektera och komma till insikt över sin situation och genom oss får stöd och hjälp till förändring så att de kan växa som individer och få ökad livskvalitet.

Kontakt
031-83 10 00
info@annexvillafortroligheten.se


Kvinnojourboende Linnéa & Villa Förtrolighetens Hemsida